Ravintolisä

SYMBIOSYS CYSTALIA

LÖYDÄ OMA BAKTEERITASAPAINO - YKSI HUOLI VÄHEMMÄN Uuden ajan maitohappobakteerit ovat täsmämikrobeja, jotka voidaan valita yksilöllisiin tarpeisiin. SYMBIOSYS Cystalia on ravintolisä, joka sisältää tarkasti valittuja maitohappobakteerikantoja ja 500mg karpalojauhetta. Karpalon bioaktiiviset yhdisteet erittyvät virtsaan. Maitohappobakteerit kuuluvat intiimialueen normaaliin mikrobikasvustoon. Kun intiimialueen luonnollinen mikrobikasvusto on tasapainossa, vieraille bakteereille on vähemmän elintilaa. Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

LÖYDÄ OMA BAKTEERITASAPAINO YKSI HUOLI VÄHEMMÄN

SYMBIOSYS® Cystalia on ravintolisä, joka on tarkoitettu aikuisille. Valmiste sisältää tarkasti valittuja Lactobacillus rhamnosus R06- ja Lactobacillus plantarum LP02 -bakteerikantoja sekä karpalojauhetta.

Składniki Määrä päivittäistä annosta kohti (1 tikku)
L. rhamnosus LR06 1x10soluja
L. plantarum LP02 1x10soluja
Canneberge 500 mg
1 sachet par jour pendant un mois
Ota yksi SYMBIOSYS® Cystalia -annospussi aamuisin. Jauhe liukenee suussa nopeasti ja soveltuu nieltäväksi ilman vettä.
Renouvelable pendant 3 mois
Ota SYMBIOSYS® Cystalia -valmistetta päivittäin vähintään 4 viikon ajan ja jatka sen jälkeen käyttöä tarpeen mukaan. SYMBIOSYS Cystalia ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.
SYMBIOSYS® Cystalia ei sisällä allergisoivia ainesosia. Valmiste on gluteeniton, laktoositon ja sopii vegaaneille.
Tenir hors de portée des enfants
Käytä SYMBIOSYS® Cystalia ennen annospussiin tai pakkauksen alapuolelle merkittyä viimeistä käyttöajankohtaa.
Säilytä SYMBIOSYS® Cystalia -valmiste kuivassa ja viileässä. Älä säilytä valmistetta jääkaapissa.
Tenir hors de portée des enfants
Säilytä kaikki ravintolisät, myös SYMBIOSYS® Cystalia, lasten ulottumattomissa.
SYMBIOSYS CYSTALIA, , medium
Ravintolisä

USEIN KYSYTTYÄ

SYMBIOSYS® Cystalia on ravintolisä, joka on tarkoitettu aikuisille. Valmiste sisältää tarkasti valittuja Lactobacillus rhamnosus R06- ja Lactobacillus plantarum LP02 -bakteerikantoja sekä 500mg karpalojauhetta. Valmiste on gluteeniton, laktoositon ja sopii vegaaneille.

SYMBIOSYS® Cystalia sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan tutkittuja Lactobacillus rhamnosus LR06- ja Lactobacillus plantarum LP02 -bakteerikantoja. Bakteerit on suojattu mahahapon vaikutuksilta patentoidulla mikrokapselointimenetelmällä. Lisäksi valmiste sisältää karpalouutetta.

SYMBIOSYS® Cystalia liukenee nopeasti suussa. Valmistetta ei siis tarvitse liuottaa veteen, vaan sen voi ottaa suun kautta. Ota yksi SYMBIOSYS® Cystalia -annospussi päivässä aamuisin.

Valmisteen käytön ei odoteta aiheuttavan haittavaikutuksia. Koska joillakin ihmisillä saattaa olla erityisiä yliherkkyyksiä, haittavaikutusten mahdollisuutta ei kuitenkaan voida täysin sulkea pois. Jos valmisteen käyttö epäilyttää, kysy neuvoa lääketieteen ammattilaiselta. 

Valmisteella ei ole tähän mennessä tiedossa olevia yhteisvaikutuksia muiden ravintolisien tai lääkkeiden kanssa. SYMBIOSYS® Cystalia koostuu bakteereista, joten antibioottihoito saattaa mitätöidä niiden vaikutuksen.

Jos sinulla on vaikea tai krooninen sairaus tai jos mietit, onko SYMBIOSYS® Cystalia -valmisteen käyttö hyväksi sinulle tai jos sinulla on kysyttävää SYMBIOSYS® Cystalia -valmisteen samanaikaisesta käytöstä lääkkeiden kanssa, kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekista, ennen kuin otat SYMBIOSYS® Cystalia -valmistetta. Varotoimenpiteenä valmisteen käyttöä ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos haluat lisätietoa, keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Äskettäin katsottu