ALFLOREX® IBS:N HOITOON

ALFLOREX® ÄRTYVÄN SUOLEN OIREYHTYMÄN HOITOON

1 sachet par jour pendant un mois
1 kapseli päivässä  
Mélanger dans une boisson
Murra kannessa oleva sinetti ja avaa kansi nostamalla sitä ylöspäin. Muista sulkea kansi käytön jälkeen.
Renouvelable pendant 3 mois
Ota yksi alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon -kapseli päivässä, vähintään neljän viikon ajan. Kapselin voi ottaa mihin tahansa vuorokaudenaikaan, ruoan kanssa tai ilman. Niele kapseli veden tai maidon tai muun juoman kanssa, joka ei ole kovin hapanta, esimerkiksi soija- manteli- tai kauramaito. Päivittäistä annosta ei suositella ylitettäväksi.
Conserver en dessous de 25°C
Säilytä alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon kuivassa korkeintaan 25°:n lämpötilassa. Valmistetta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Älä käytä valmistetta mikäli purkki on viallinen.
Tenir hors de portée des enfants
alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon teho alkaa heti, ja se alkaa vahvistaa suolistosi hyvinvointia juuri siellä, missä tarvetta on. Ensimmäisten kahden viikon aikana valmiste auttaa palauttamaan elimistösi tasapainoa. Oireiden helpottumista voidaan yleensä havaita, kun alflorex® -valmistetta on käytetty säännöllisesti 1-2 viikon ajan. Harvinaisissa tapauksissa saattaa kestää pidempään kuin kuukauden ajan, mahdollisesti jopa 2-3 kuukautta ennen kuin alflorex® – valmiste alkaa vahvistaa yksilöllistä suolistoa.
Tenir hors de portée des enfants
On suositeltavaa, että alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon käytetään 30 päivän kuluessa purkin avaamisesta.
Tenir hors de portée des enfants
alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon on lääkinnällinen laite (luokka IIb). Tämä lääkinnällinen laite täyttää CE-merkinnän vaatimukset (CE 0477). Sen on osoitettu vähentävän ärtvän suolen oireyhtymän (IBS) oireita kuten seuraavia: vatsan turvotus ja ilmavaivat, vatsakipu, ripuli ja ummetus. Tutustu käyttöohjeeseen. Jos sinulla on kysyttävää, käänny terveydenhuollon ammattilaisten puoleen. Laillinen valmistaja: Precision Biotics LTD 13.12.2018.
Ei lasten ulottuville.
ALFLOREX® IBS:N HOITOON, , large

USEIN KYSYTTYÄ

alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon on lääkinnällinen laite (luokka IIb). Tämä lääkinnällinen laite täyttää CE-merkinnän vaatimukset (CE 0477). Sen on osoitettu vähentävän ärtvän suolen oireyhtymän (IBS) oireita kuten seuraavia: vatsan turvotus ja ilmavaivat, vatsakipu, ripuli ja ummetus. Lue käyttöohjeet huolella. Jos sinulla on kysyttävää, käänny terveydenhuollon ammattilaisten puoleen. Laillinen valmistaja: Precision Biotics LTD 13.12.2018.

alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon sisältää b.longum 35624 bakteerikantaa, jonka on osoitettu vähentävän ärtyvän suolen oireyhtymän oireita. Tämä kanta kuuluu osaltaan bakteeriperheeseen, joka siirtyy äidiltä lapselle syntymän yhteydessä ja jota esiintyy luonnostaan ihmisen suolistossa. Valmisteen mikrobit ovat elossa saapuessaan suolistoon, missä ainutlaatuinen 35624® -kanta sitoutuu suolen seinämään ja muodostaa sen pintaan rauhoittavan ja vahvistavan kalvon. Alflorex® -valmisteen on osoitettu vähentävän ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) oireita kuten seuraavia: vatsan turvotus ja ilmavaivat, vatsakipu, ripuli ja ummetus

alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon -kapselin voi ottaa mihin tahansa vuorokaudenaikaan, ruoan kanssa tai ilman. Niele kapseli veden tai maidon tai muun juoman kanssa, joka ei ole kovin hapanta, esimerkiksi soija- manteli- tai kauramaito.

Valmiste otetaan suun kautta. alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon säilyy suolistossa niin kauan kuin jatkat sen käyttöä. Se vaikuttaa suolistossa ja sen jälkeen suolen liikkeet kuljettavat sen luonnostaan ulos. Ottamalla yhden alflorex® -kapselin päivässä varmistat, että suolistoasi vahvistava vaikutus säilyy. Ole yhteydessä lääkäriisi tai apteekin henkilökuntaan mikäli olet epävarma tuoteselosteessa ohjeistetusta käytöstä.

Tähän mennessä alflorex®- ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon -valmisteen käytön yhteydessä ei ole havaittu haittavaikutuksia. Mikäli havaitset haittoja, olethan yhteydessä pakkauksessa merkittyyn markkinoijaan

Valmisteella ei ole tiedossa olevia yhteisvaikutuksia ravintolisien tai lääkkeiden kanssa. alflorex® ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon sisältää bakteerikantaa, jonka vaikutuksen antibioottihoito voi mitätöidä. Ei ole näyttöä siitä, että alflorex®-kapseleita ei tulisi käyttää raskauden ja imetyksen aikana. Lisätietoja voit tiedustella terveydenhuollon ammattilaisilta. Jos kärsit vakavasta kroonisesta sairaudesta tai sinulla on kysymyksiä alflorex®-valmisteen käytöstä lääkkeiden kanssa ole yhteydessä lääkäriin tai apteekin henkilökuntaan ennen valmisteen käyttöä. 

Äskettäin katsottu