Ravintolisä

SYMBIOSYS Alflorex®

Symbiosys Alflorex® -valmistetta ja sen sisältämää B.longum 35624® -kantaa käytetään suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen. Alflorex® on ainoa tuote Euroopassa, joka sisältää Bifidobacterium longum 35624 ® -kantaa. Kyseinen kanta on eristetty ihmisen terveestä suolistosta ja kanta kuuluu myös bakteeriperheeseen, joka siirtyy äidiltä lapselle syntymän yhteydessä ja jota esiintyy luonnostaan ihmisen suolistossa. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että valmisteen mikrobit ovat elossa saapuessaan suolistoon.

VAALI SUOLISTOSI LUONTAISIA BIFIDOBAKTEEREITA -ALFLOREX ON HYVÄ VALINTA

Alflorex lisää suolistolle luontaisten bifidobakteerien määrää
1 sachet par jour pendant un mois
1 kapseli päivässä  
Mélanger dans une boisson
Kannan 35624® optimaalisten säilytysolosuhteiden takaamiseksi purkissa on erityisesti tähän tarkoitukseen sopiva korkki. Avaa purkki rikkomalla sinettirengas
ja työntämällä korkkia ylöspäin. Varmista, että korkki suljetaan kunnolla käytön jälkeen.
Renouvelable pendant 3 mois
Ota 1 Alflorex®-kapseli kerran päivässä vähintään 4 viikon ajan. Kapselin voi ottaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ruoan kanssa tai ilman. Niele kapseli veden kanssa. Alflorex® sopii jatkuvaan käyttöön.
Conserver en dessous de 25°C
Säilytä Alflorex®-kapselit kuivassa korkeintaa 25°:n lämpötilassa. Valmistetta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Älä käytä valmistetta mikäli purkki on viallinen.
Tenir hors de portée des enfants
Suolen toiminta voi tilapäisesti muuttua neljän ensimmäisen käyttöviikon aikana. Tämä on normaalia ja ohimenevää käytön jatkuessa.
Tenir hors de portée des enfants
On suositeltavaa, että Alflorex®-valmiste käytetään 30 päivän kuluessa purkin avaamisesta.
Ei lasten ulottuville.
SYMBIOSYS Alflorex®, , medium
Ravintolisä

Alflorex® on ravintolisä, joka sisältää Bifidobacterium longum 35624® kantaa. Yhdessä Alflorex®-kapselissa on miljardi bakteeria. Alflorexia käytetään suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen. Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille.

Alflorex® -valmisteen voi ottaa mihin tahansa vuorokauden aikaan, ruoan kanssa tai ilman. Niele kapseli veden kanssa.

1 kapseli päivittäin. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa terveellistä ruokavaliota. 

Tiedossa ei ole yhteisvaikutuksia muiden ravintolisien tai lääkkeiden kanssa. Bifidobacterium longum 35624® on kuitenkin bakteerikanta, ja antibiootit voivat inaktivoida bakteerit, jonka vuoksi ne kannattaa annostella eri aikaan.

Äskettäin katsottu