Ravintolisä.

Symbiosys Alflorex+®

Symbiosys Alflorex+® sisältää Bifidobacterium longum 35624 bakteerikantaa sekä kalsiumia, joka tukee ruoansulatusta vaikuttaen vatsan hyvinvointiin 1. Ainesosat, Bifidobacterium longum 35624® sekä kalsium, ovat kliinisesti tutkittuja. Jokainen bakteerikanta on erilainen, myös bifidobakteerien joukossa. B.longum 35624® -kanta on eristetty ihmisen terveestä suolistosta ja kuuluu myös bakteeriperheeseen, jota esiintyy luonnostaan ihmisen suolistossa.

Kalsium on yleisin kivennäisaine elimistössä. Kaikki tarvitsevat kalsiumia ja ruokavalio on keskeisessä roolissa kalsiumin saannissa. Alflorex+ täydentää kalsiumin saantia tukien ruoansulatusta.

1 Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Tuotteen käyttö

Ota 1 Alflorex+®-kapseli kerran päivässä vähintään 4 viikon ajan.
Kapselin voi ottaa mihin vuorokauden aikaan tahansa, ruokailusta riippumatta. Niele kapseli veden kanssa.
Alflorex+® sopii jatkuvaan käyttöön.
Suolen toiminnassa voi aluksi ilmetä muutoksia, jotka ovat ohimeneviä käytön jatkuessa.
Säilytä Alflorex+® -kapselit kuivassa korkeintaan 25°:n lämpötilassa. Valmistetta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Älä käytä valmistetta mikäli purkki on viallinen.
Aikuisille.

USEIN KYSYTTYÄ

Alflorex+®

Symbiosys Alflorex+® sisältää tutkittua Bifidobacterium longum 35624 bakteerikantaa sekä kalsiumia, joka tukee ruoansulatusta vaikuttaen vatsan hyvinvointiin 1).


1) Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

Alflorex+® -valmisteen voi ottaa mihin tahansa vuorokauden aikaan, ruokailusta riippumatta. 

Tiedossa ei ole yhteisvaikutuksia muiden ravintolisien tai lääkkeiden kanssa. Bifidobacterium longum 35624® on kuitenkin bakteerikanta ja antibiootit voivat inaktivoida bakteerit, minkä vuoksi ne kannattaa annostella eri aikaan.

Sopii aikuisille.

Hedelmämehut ovat yleensä happamia ja voivat siksi vahingoittaa B.longum 35624®-bakteerikantaa. Suosittelemme ottamaan kapselin veden, maidon tai muiden vähemmän happamien juomien kanssa.